Hoe haal ik meer rendement uit mijn financieel advieskantoor?

Mensgericht adviseren en slimmer organiseren!

Professionele adviseurs worden financiële coaches

Productverkoop en simpele adviezen zijn passé. Je klanten willen een coachende autoriteit om ze te helpen bij het ontdekken en realiseren van hun behoeften. Dat vraagt nieuwe vaardigheden en slimme organisatie. Die leer je in deze leergang. Want het gaat dus om het maken van zoveel mogelijk échte adviesuren; om het inhoudelijk adviseren van de klanten die bij je passen. Daar zit je rendement en het plezier in je werk!

Aanpak

Samen met collega-adviseurs, marktpartijen en experts ontwikkelden we deze unieke leergang. Je leert en ontwikkeld vaardigheden die je als financiële coach echt nodig hebt. Ook krijg je inzichten om je werkzaamheden op je kantoor zó in te organiseren dat je weer tijd krijgt voor écht advies. In zes intensieve bijeenkomsten in een select gezelschap van 12 professionals als jijzelf leer je alles wat je nodig hebt.

Resultaat

  • de onderscheidende positie die bij jouw advieskantoor past;
  • plezier in het werk als adviseur;
  • een duurzaam businessmodel;
  • snel minder kosten en meer rendement!

Referenties

Marktpartijen, experts én vijf van je collega’s hebben samen met ons deze leergang ontwikkeld. Hoe praktijkgericht en relevant wil je het hebben!

Wil je alles weten? Lees onze uitgebreide informatie.

Je inschrijfformulier vind je hier.

Wij hanteren algemene voorwaarden.

 

DelenShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *