Hoe haal ik meer rendement uit mijn financieel advieskantoor?

Mensgericht adviseren en slimmer organiseren!

Professionele adviseurs worden financiële coaches
Productverkoop en simpele adviezen zijn passé. Je klanten willen een coachende autoriteit om ze te helpen bij het ontdekken en realiseren van hun behoeften. Dat vraagt nieuwe vaardigheden en slimme organisatie. Die leer je in deze leergang. Want het gaat dus om het maken van zoveel mogelijk échte adviesuren; om het inhoudelijk adviseren van de klanten die bij je passen. Daar zit je rendement en het plezier in je werk!

Aanpak
Samen met collega-adviseurs, marktpartijen en experts ontwikkelden we deze unieke leergang. Je leert en ontwikkeld vaardigheden die je als financiële coach echt nodig hebt. Ook krijg je inzichten om je werkzaamheden op je kantoor zó in te organiseren dat je weer tijd krijgt voor écht advies. In zes intensieve bijeenkomsten in een select gezelschap van 12 professionals als jijzelf leer je alles wat je nodig hebt.

Resultaat

  • de onderscheidende positie die bij jouw advieskantoor past;
  • plezier in het werk als adviseur;
  • een duurzaam businessmodel;
  • snel minder kosten en meer rendement!

Gratis online proefbijeenkomst op 25 juni!
Wil je het zelf eens kosteloos ervaren? Reserveer dan je plaats op de gratis online proefbijeenkomst op 25 juni van 12:30 – 13:30 uur. Simpel: een mailtje volstaat!

Lees verder in onze uitgebreide informatie en in het artikel in vakblad VVP. Je inschrijfformulier vind je hier.

Eerstvolgende expeditie
De eerstvolgende expeditie start op 7 september 2020.

Referenties
Marktpartijen, experts én vijf van je collega’s hebben samen met ons deze leergang ontwikkeld. Hoe praktijkgericht en relevant wil je het hebben! Enkele quotes van deelnemers:

“Ik ben van mening dat er een nieuw tijdperk voor adviseurs aanbreekt. Als adviseur heb je niet meer genoeg aan alleen je kennis en adviesvaardigheden, er worden echte ondernemersvaardigheden van je verwacht. Verandering is noodzakelijk en dat is soms niet makkelijk. Maar in mijn ogen wel noodzakelijk om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien”. Claudia Voogt | Zondag Advies en Beter in Business.

“Hoe lastig is het binnen je (kleine) onderneming de aandacht voor klant en collega op een efficiënte  manier in te richten? Dit is waar het om gaat in de expeditie Mensgericht Adviseren en Slimmer Organiseren. Stap voor stap neem je elkaar mee en deel je met elkaar in deze expeditie onder aanvoering van een aantal zeer ervaren en bevlogen “hoofd”expeditieleden.

Bij aanvang van de expeditie beeld je het voor jouzelf ideale plaatje in van je thuishaven (vul maar in…). Vanaf dag één zet je koers naar deze haven. Natuurlijk trotseer je allerhande tegenslagen. Bijvoorbeeld een Coronacrisis. Geen punt: alle hens aan dek en onder leiding van de “hoofd”expeditieleden blijf je op koers naar je ideale thuishaven. Kortom: meemaken en er bij zijn. Gewoon doen!!” Frans van Zundert | Kuipers Assurantiën.

Wij hanteren algemene voorwaarden.

DelenShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *